First blog post

Hei!

Pitäisikö mun nimittää kaikki juttujeni otsikot sen mukaan monesko kirjoitus se on 😀 Odottakaas vaan kun on joku viideskymmenes bloggaus!

Alla olen listannut joitakin kysymyksiä blogiani koskien.

Kuinka usein kirjoitan uuden postauksen?    En tiedä lainkaan varmaksi mutta varmasti joku säännöllisyys pitäisi syntyä. Luulen että ajan mittaan opin tuntemaan aikatauluni paremmin. Kannattaa kuitenkin käydä tarkistamassa blogiani ainakin kerran kuussa.

Kuka on esikuvani blogaamisessa? Suurena esimerkkinä pidän  Janne Naakkaa.  Hän on onnistunut luomaan hyvän kokonaiskuvan jutuistansa ja vaikka en voi voittaa häntä asukuvissa pyrin pitämään ehjän kokonaisuuden jutuissani.

Mistä kirjoitan blogissani? Kaikesta. No ei ihan mutta melkein. Kaikesta mikä on lähelläni sydäntäni. Eläintenoikeuksista, ihmisten välisestä tasa-arvosta ja ihan perus arjestani koirien kera.

Miksi päätin aloittaa bloggaamisen?  Maineen takia. No ei vaan. Mielestäni se on vaan mukava tapa ottaa kantaa ja kertoa kuulumisia muillekkin. Tykkään kaiken lisäksi kirjoittamisesta joten tämä on helppo tapa purkaa kirjoittamisen nälkää.

Koska päätin aloittaa bloggaamisen vai oliko se hetken mielijohde? Olen miettinyt bloggaamista jo vuosia. En ehkä täysin tosissani mutta kuitenkin. Tykkään lukea itsekin blogeja joten miksen voisi myös kirjoittaa sellaista.

Kuka/ketkä ovat suosikkibloggaajiani? naaG on tällä hetkellä ihan ykkönen.  Luin myös Vivian blogia hänen Cosmopolitan aikoina. En lue oikeastaan säännöllisesti muita blogeja.

Onko bloggaaminen mielestäni  “only white girl”-juttu( ne jotka ei tiedä niin owg tarkoittaa siis jotain mitä länsimaalaiset teinit tekevät esim. Starbucksissa käynti, iPhone ostominen)?  Mielestäni bloggaaminen on yllättävän tasa-arvoista. Sitä pystyy tekemään ilmaiseksi ja esim. kirjastoissa on ilmaisia tietokoneita. Toki blogimedia on täynnä näitä klassisia “käytiin bff kaa Starbucksissa suunnitelee meiän lomaa Balille ja iskä oli ostanu mulle uuden Chanel-laukun”. Oikeastaan miltein  joka paikassa länsimaissa pystyy bloggaamaan. Länsimaistakin löytyy kantaa ottavia ja kehitysmaiden puolesta puhuvia blogeja.

Tästä postauksesta on sitten hyvä jatkaa eteenpäin. Kirjoittamiseen ja lukemisiin!

-Saga

                                                                        

Advertisements

One thought on “First blog post

  1. Hei! Valitettavasti en osaa laittaa postauksia järjestykseen joten ensimmäisenä näkyy vanhin postaus mutta tarpeeksi painamalla NEXT-nappia pääsee uusimpaan.

    -Saga

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s